The Ecom Agency kennisbank

Warren Buffet

Wie is Warren Buffet?

Warren Buffett is een Amerikaanse belegger en ondernemer, en wordt beschouwd als een van de meest succesvolle beleggers ter wereld. Hij werd geboren op 30 augustus 1930 in Omaha, Nebraska.

Buffett begon zijn carrière als belegger op jonge leeftijd en richtte zijn eigen investeringsmaatschappij, Berkshire Hathaway, op in 1965. Onder zijn leiding groeide het bedrijf uit tot een van 's werelds grootste conglomeraten, met belangen in diverse industrieën.

Buffett staat bekend om zijn unieke beleggingsstijl, waarbij hij zich richt op het investeren in waardevolle bedrijven met sterke fundamentals en langetermijnperspectieven. Hij is ook een voorstander van waardebeleggen en heeft vele boeken en artikelen geschreven over zijn beleggingsfilosofie.

Warren Buffett is een van de rijkste mensen ter wereld en heeft zichzelf gecommitteerd om het grootste deel van zijn vermogen weg te geven aan filantropische doelen. Hij is ook een voorstander van belastinghervormingen en heeft opgeroepen tot verhoging van belastingen voor de rijkste Amerikanen.

Het vermogen van Warren Buffet

Het vermogen van Warren buffet wordt in 2023 geschat op ongeveer €100 miljard euro.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.