The Ecom Agency Kennisbank

Tyler Perry

Ondernemingen Tyler Perry

Tyler Perry is een Amerikaanse acteur, regisseur, producent en scenarioschrijver. Hij begon zijn carrière als toneelschrijver en heeft sindsdien tal van films, televisieseries en theaterstukken geproduceerd en geregisseerd. Hij staat bekend om zijn werk aan de populaire televisieserie "House of Payne" en de filmserie "Madea".

Perry is niet alleen actief in de entertainmentindustrie, maar heeft ook verschillende ondernemingen opgericht en geïnvesteerd in verschillende sectoren. Hij heeft bijvoorbeeld Tyler Perry Studios opgericht, een filmstudio in Atlanta, Georgia. In 2019 opende hij zijn eigen filmstudio, die een oppervlakte van meer dan 100 hectare beslaat en beschikt over 12 geluidsstadia en een replica van het Witte Huis.

Perry heeft ook geïnvesteerd in vastgoed, waaronder de aankoop van een groot landgoed in Atlanta en een landgoed in Wyoming. Hij is ook mede-eigenaar van BET+, een streamingdienst voor zwarte cultuur.

Daarnaast heeft Perry meerdere liefdadigheidsinspanningen geleid. Hij heeft miljoenen dollars geschonken aan goede doelen, waaronder de NAACP, Feeding America en The Global Medical Relief Fund.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.