The Ecom Agency kennisbank

Thomas Edison

Wie is Thomas Edison?

Thomas Edison was een Amerikaanse uitvinder en zakenman die bekend staat om zijn talloze uitvindingen en patenten, waaronder de gloeilamp en de fonograaf. Hij werd geboren op 11 februari 1847 in Milan, Ohio en stierf op 18 oktober 1931 in West Orange, New Jersey.

Edison begon zijn carrière als telegrafist en experimenteerde in zijn vrije tijd met uitvindingen en apparaten. Hij richtte zijn eigen laboratorium op en begon met het ontwikkelen van verschillende apparaten en technologieën, waaronder de fonograaf, de kinetoscoop en de opname van bewegende beelden.

De uitvinding van Thomas Edison

Een van Edisons meest bekende uitvindingen was de gloeilamp, die hij ontwikkelde door te experimenteren met verschillende soorten filamenten en gassen. Zijn uitvinding van de gloeilamp legde de basis voor de moderne elektriciteitsindustrie en veranderde de manier waarop we leven en werken.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.