The Ecom Agency kennisbank

Sun Tzu

Wie is Sun Tzu?

Sun Tzu was een Chinese generaal, filosoof en strateeg uit de periode van de Lente- en Herfstperiode (770-476 v.Chr.). Hij schreef "De kunst van het oorlogvoeren", een boek dat wereldwijd bekend is geworden als een belangrijke tekst op het gebied van militaire strategie en tactiek.

"De kunst van het oorlogvoeren" ("The Art of War" in het Engels) is een boek dat bestaat uit 13 hoofdstukken waarin Sun Tzu zijn filosofie over oorlogvoering en strategie uiteenzet. Het boek is geschreven in een poëtische stijl en biedt inzichten over hoe men kan winnen in conflicten door middel van tactisch denken, planning en het begrijpen van de zwaktes en sterktes van de vijand.

Sun Tzu wordt gezien als een van de meest invloedrijke denkers op het gebied van militaire strategie en zijn werk is niet alleen van toepassing op oorlogvoering, maar ook op andere gebieden zoals zaken doen, politiek en sport.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.