The Ecom Agency Kennisbank

Snoop Dogg

Ondernemingen Snoop Dogg

Snoop Dogg, geboren als Calvin Cordozar Broadus Jr., is een Amerikaanse rapper, songwriter, acteur en ondernemer. Hij begon zijn carrière als rapper in de vroege jaren 90 en heeft sindsdien vele succesvolle albums uitgebracht en meerdere Grammy Awards gewonnen. Naast zijn muzikale carrière heeft hij ook geacteerd in films en tv-series zoals Training Day, Half Baked en Starsky & Hutch.

Snoop Dogg is ook een succesvolle ondernemer. Hij heeft zijn eigen platenlabel, genaamd Doggy Style Records, en is mede-eigenaar van de streamingdienst Merry Jane, die zich richt op cannabis-gerelateerde inhoud. Daarnaast heeft hij ook zijn eigen kledinglijn, genaamd Snoop Dogg Clothing, en is hij een investeerder in verschillende bedrijven, waaronder Robinhood, een online beleggingsplatform.

Snoop Dogg is ook betrokken bij verschillende liefdadigheidsinstellingen en heeft in het verleden samengewerkt met organisaties zoals Habitat for Humanity en de Snoop Youth Football League, die zich richt op het bevorderen van sportieve activiteiten en het bieden van kansen aan jongeren in achtergestelde gemeenschappen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.