The Ecom Agency kennisbank

Rhonda Byrne

Wie is Rhonda Byrne?

Rhonda Byrne werd geboren in Melbourne, Australië en begon haar carrière als radio- en televisieproducent voordat ze schrijver werd. Ze werd geïnspireerd om "The Secret" te schrijven nadat ze een boek over de wet van aantrekking had gelezen, en begon haar eigen onderzoek naar de kracht van positief denken en visualisatie. Het boek werd voor het eerst gepubliceerd in 2006 en werd al snel een bestseller.

"The Secret" en de daaropvolgende documentairefilm trokken veel aandacht en kritiek vanwege de claims van Byrne over de wet van aantrekking en de manier waarop ze deze presenteerde als een wetenschappelijk bewezen concept. Veel mensen bekritiseren ook de manier waarop het boek en de film suggereren dat individuen volledige controle hebben over wat er in hun leven gebeurt, en dat externe omstandigheden geen invloed hebben.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.