The Ecom Agency Kennisbank

Pierre Omidyar

Wie is Pierre Omidyar?

Pierre Omidyar is een in Frankrijk geboren Iraans-Amerikaanse ondernemer en filantroop. Hij is vooral bekend als de oprichter van eBay, een van de eerste en grootste online veilingwebsites ter wereld. Omidyar richtte eBay op in 1995 en het bedrijf groeide al snel uit tot een van de meest succesvolle internetbedrijven ooit.

Naast zijn werk bij eBay heeft Omidyar ook een aantal andere bedrijven opgericht, waaronder Omidyar Network, een filantropische investeringsfirma die zich richt op sociale en economische verandering. Hij heeft ook geïnvesteerd in enkele media- en nieuwsorganisaties, waaronder Honolulu Civil Beat en First Look Media.

Omidyar staat bekend om zijn filantropische inspanningen en heeft miljoenen dollars gedoneerd aan verschillende goede doelen en maatschappelijke initiatieven. In 2013 richtte hij samen met journalist Glenn Greenwald The Intercept op, een nieuwsorganisatie die zich richt op onderzoeksjournalistiek en privacykwesties.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.