The Ecom Agency kennisbank

Peter Terium

Wie is Peter Terium?

Peter Terium is een Duitse zakenman en voormalig CEO van het energiebedrijf Innogy SE. Hij werd geboren in 1963 in Heerlen, Nederland en studeerde economie aan de Universiteit Maastricht.

Terium begon zijn carrière in de energie-industrie als CEO van RWE Supply & Trading en werd later benoemd tot CEO van Innogy SE, een dochteronderneming van RWE die zich richt op duurzame energieopwekking en -distributie.

De voormalig CEO van Innogy

Onder leiding van Terium groeide Innogy uit tot een van de grootste groene energiebedrijven in Europa, met activiteiten in windenergie, zonne-energie en elektrische mobiliteit. Hij werd geprezen voor zijn visie op de toekomst van de energie-industrie en zijn inzet voor duurzaamheid en innovatie.

Terium trad af als CEO van Innogy in 2017 en werd later dat jaar benoemd tot lid van de raad van bestuur van E.ON, een ander groot Duits energiebedrijf. In 2018 verliet hij E.ON om zich te richten op andere zakelijke belangen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.