The Ecom Agency kennisbank

Patrick Thomas

Wie is Patrick Thomas?

Patrick Thomas is een Franse zakenman en voormalig CEO van het in Luxemburg gevestigde bedrijf Hermes, een van de grootste luxe mode- en lifestylebedrijven ter wereld.

CEO van LMVH

Thomas werd geboren op 19 maart 1947 in Frankrijk. Hij begon zijn carrière in de chemische industrie en bekleedde verschillende managementposities bij bedrijven als The Dow Chemical Company en Hoechst AG voordat hij in 2001 bij Hermes kwam.

Als CEO van Hermes was Thomas verantwoordelijk voor het leiden van het bedrijf door een periode van groei en uitbreiding. Hij richtte zich op het uitbreiden van het merkenportfolio van het bedrijf door acquisities en partnerships en zorgde ervoor dat het bedrijf zich concentreerde op innovatie en duurzaamheid.


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.