The Ecom Agency kennisbank

Pablo Isla

Wie is Pablo Isla?

Pablo Isla is een Spaanse zakenman en de huidige CEO van het modebedrijf Inditex, bekend van merken zoals Zara, Massimo Dutti en Pull & Bear. Hij werd geboren in Madrid, Spanje in 1964 en studeerde rechten aan de Complutense Universiteit van Madrid.

De huidige CEO van de Zara en Pull & Bear

Isla begon zijn carrière als advocaat voordat hij in 1992 bij Inditex kwam als directeur juridische zaken. Hij bekleedde verschillende leidinggevende posities binnen het bedrijf voordat hij in 2005 werd benoemd tot CEO.

Onder leiding van Isla heeft Inditex een sterke groei doorgemaakt en heeft het zich gepositioneerd als een van de grootste modebedrijven ter wereld. Hij wordt geprezen om zijn visie op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen en heeft Inditex geleid bij het implementeren van een aantal initiatieven op dit gebied.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.