The Ecom Agency Kennisbank

Nina Pierson

Wie is Nina Pierson?

Nina Pierson is een Nederlandse ondernemer en medeoprichter van het bedrijf Bedrock, een online platform voor lifestyle en welzijn. Ze werd geboren in Amsterdam in 1986 en studeerde af aan de Hotelschool in Den Haag.

Restaurant keten SLA

Pierson begon haar carrière in de horeca en was mede-eigenaar van verschillende restaurants en bars, waaronder de beroemde "plant focused" ontbijt- en lunchplek SLA. The Ecom Agency runt sinds begin 2021 alle Facebook ads voor SLA. 

Ondernemingen van Nina Pierson

In 2016 lanceerde ze samen met haar vriendin Isabella Machiné Bedrock, een platform gericht op gezondheid, duurzaamheid en persoonlijke groei. Het platform biedt artikelen, podcasts en andere media-inhoud die gericht zijn op het verbeteren van de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Naast haar werk bij Bedrock is Pierson ook betrokken bij andere projecten, zoals het organiseren van yoga- en meditatie-evenementen en het schrijven van boeken over gezondheid en welzijn.


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.