The Ecom Agency kennisbank

Nikola Tesla

Wie is Nikola Tesla?

Nikola Tesla was een Servisch-Amerikaanse uitvinder en elektrotechnisch ingenieur die bekend staat om zijn revolutionaire bijdragen aan de ontwikkeling van wisselstroom en draadloze communicatie. Hij werd geboren op 10 juli 1856 in Smiljan, Kroatië en stierf op 7 januari 1943 in New York City.

Tesla emigreerde naar de Verenigde Staten om te werken voor Thomas Edison, maar ze konden niet goed samenwerken vanwege hun verschillende benaderingen van elektriciteit. Tesla ging vervolgens zijn eigen weg en begon met het ontwikkelen van zijn eigen uitvindingen, waaronder de wisselstroomgenerator, de teslacoil en de draadloze telegraaf.

De uitvindingen van NIkola Tesla

Tesla's uitvindingen hebben een enorme impact gehad op de moderne technologie en hebben de basis gelegd voor de huidige elektriciteitsindustrie en draadloze communicatie. Hij was ook een voorstander van vrije energie en geloofde dat de wereld toegang zou moeten hebben tot onbeperkte energiebronnen zonder beperkingen of kosten.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.