The Ecom Agency Kennisbank

LL Cool J

Ondernemingen LL Cool J

LL Cool J is een Amerikaanse rapper, acteur en ondernemer. Hij werd geboren op 14 januari 1968 in Queens, New York, en begon zijn carrière als rapper in de jaren 80. Hij heeft in totaal 13 studioalbums uitgebracht en heeft hits gescoord zoals "I Need Love", "Mama Said Knock You Out" en "Hey Lover".

Naast zijn muzikale carrière heeft LL Cool J ook veel geïnvesteerd in verschillende ondernemingen. Hij heeft bijvoorbeeld zijn eigen platenlabel, genaamd "Rock The Bells Records", dat is vernoemd naar zijn hit uit 1986. Daarnaast heeft hij geïnvesteerd in verschillende bedrijven, waaronder een kledinglijn genaamd "Todd Smith", vernoemd naar zijn echte naam.

In de entertainmentindustrie heeft LL Cool J ook succesvolle carrière als acteur. Hij heeft in verschillende films gespeeld, waaronder "Deep Blue Sea", "S.W.A.T.", "Halloween H20: 20 Years Later" en "Any Given Sunday". Daarnaast heeft hij jarenlang de rol van Sam Hanna gespeeld in de televisieserie "NCIS: Los Angeles".

LL Cool J heeft ook verschillende goede doelen gesteund, waaronder de "American Cancer Society", de "Boys & Girls Clubs of America" en "Stand Up To Cancer". Hij heeft ook een boek geschreven, genaamd "LL Cool J's Platinum Workout", waarin hij zijn fitness- en gezondheidstips deelt.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.