The Ecom Agency kennisbank

Larry Ellison

Wie is Larry Ellison?

Larry Ellison is geboren op 17 augustus 1944 en is een Amerikaanse zakenman en miljardair. Hij is de oprichter en voormalige CEO van Oracle Corporation, een softwarebedrijf dat hij in 1977 oprichtte. Larry Ellison is een van de rijkste mensen ter wereld.

Het verhaal van Larry Ellison

Larry Ellison kwam van niets, maar heeft het ver geschopt. Met een lening van 1.200 dollar begon hij Oracle Corporation, een softwarebedrijf dat hij in 1977 oprichtte. Met zijn creativiteit en vastberadenheid om anders te zijn dan andere bedrijven, groeide Oracle Corporation uit tot een van de grootste softwarebedrijven ter wereld. 

Door zijn harde werken en intelligente zakelijke beslissingen, is hij uitgegroeid tot een van de rijkste mensen ter wereld. Larry Ellison is een inspirerende persoon die mensen aanspoort om hun dromen te volgen en nooit op te geven.

De vrouw van Larry Ellison

Larry Ellison heeft diverse vrouwen gehad, hieronder zijn de vrouwen te lezen met wie hij een relatie heeft gehad.

  • Melanie Craft 2003-2010
  • Barbara Boothe 1983-1986
  • Nancy Wheeler Jenkins 1976-1977
  • Adda Quinn 1967-1974


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.