The Ecom Agency Kennisbank

Kate Moss

Ondernemingen Kate Moss

Kate Moss is een Brits model dat bekend is geworden in de jaren '90 vanwege haar bijzondere uiterlijk en slanke figuur. Naast haar succesvolle carrière als model heeft Moss ook geïnvesteerd in verschillende ondernemingen en zakelijke projecten.

Een van de bekendste projecten van Moss is haar eigen modellenbureau genaamd "Kate Moss Agency". Het bureau is opgericht in 2016 en vertegenwoordigt jong talent in de modewereld. Moss heeft verklaard dat ze met haar bureau jonge modellen wil ondersteunen en begeleiden, en hen wil helpen een succesvolle carrière op te bouwen.

Moss heeft ook geïnvesteerd in verschillende mode- en lifestyle-merken. Zo heeft ze bijvoorbeeld samengewerkt met het Franse merk Longchamp om een eigen tassenlijn te ontwerpen. Daarnaast heeft ze ook haar eigen collectie voor het Britse merk Topshop ontworpen.

Naast haar zakelijke activiteiten is Moss ook betrokken bij verschillende goede doelen. Zo heeft ze bijvoorbeeld samengewerkt met de organisatie Save the Children om geld in te zamelen voor kinderen in nood. Ook heeft ze zich ingezet voor de bestrijding van anorexia en boulimia, en heeft ze zich uitgesproken voor meer diversiteit in de modewereld.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.