The Ecom Agency kennisbank

John Petter

Wie is John Petter?

John Petter is een Britse zakenman en voormalig CEO van BT Consumer, een dochteronderneming van BT Group, een van de grootste telecombedrijven ter wereld. Hij werd geboren in 1970 in het Verenigd Koninkrijk.

Voormalig CEO van BT consumer

Petter begon zijn carrière bij BT in 2004 als directeur van BT Retail's Consumer-divisie. Hij klom op in de rangen van het bedrijf en werd uiteindelijk benoemd tot CEO van BT Consumer in 2013, waar hij verantwoordelijk was voor de strategie en uitvoering van BT's consumentenactiviteiten, waaronder breedband, televisie en mobiele diensten.

Tijdens zijn tijd bij BT heeft Petter gewerkt aan de transformatie van het bedrijf, waarbij hij zich richtte op het verbeteren van de klantervaring en het investeren in nieuwe technologieën en diensten. Onder zijn leiding heeft BT geïnvesteerd in de uitbreiding van zijn glasvezelnetwerk en heeft het bedrijf de lancering van BT Sport en BT Mobile geleid.

Petter heeft ook gewerkt voor andere grote bedrijven, waaronder Telewest (nu Virgin Media) en Coca-Cola. Hij wordt geprezen om zijn zakelijk inzicht en zijn vermogen om bedrijven te leiden en te transformeren om groei en succes te stimuleren.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.