The Ecom Agency Kennisbank

Jan van Setten

Wie is Jan van Setten?

Jan van Setten is een Nederlandse spreker, trainer en consultant op het gebied van leiderschap, verandering en klantgerichtheid. Hij heeft jarenlange ervaring als manager en directeur bij verschillende bedrijven en combineert zijn praktijkervaring met wetenschappelijke inzichten.

Van Setten is bekend vanwege zijn inspirerende en energieke presentaties en trainingen, waarbij hij mensen op een humoristische manier weet te motiveren en te inspireren. Hij heeft verschillende boeken geschreven over leiderschap en klantgerichtheid, waaronder "Hoe krijg ik ze zover?" en "De klantenfluisteraar".

Van Setten wordt regelmatig gevraagd als spreker en trainer bij grote bedrijven en organisaties in Nederland en daarbuiten. Hij heeft samengewerkt met verschillende bekende merken, waaronder ING, Rabobank, Heineken, KLM en Shell. Hij is ook een veelgevraagd gastdocent aan verschillende hogescholen en universiteiten.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.