The Ecom Agency kennisbank

Herbert Diess

Wie is Herbert Diess?

Herbert Diess is een Duitse zakenman en momenteel de CEO van Volkswagen AG, een van 's werelds grootste autofabrikanten.

Diess werd geboren op 24 oktober 1958 in München, Duitsland. Hij studeerde werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit van München en promoveerde later in engineering aan de Universiteit van München.

De CEO van Volkswagen AG

Diess begon zijn carrière bij Bosch, een Duits technologiebedrijf, voordat hij in 2015 bij BMW AG ging werken als lid van de raad van bestuur. Hij was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de BMW i-serie en de herpositionering van het merk als een leider in elektrische mobiliteit.

In 2018 werd Diess benoemd tot CEO van Volkswagen AG, na een reeks schandalen die het bedrijf hadden geschokt. Hij leidde een herstructurering van het bedrijf en zette het op weg naar een toekomst van elektrische mobiliteit en duurzame praktijken. Hij heeft ook een grote rol gespeeld in het creëren van een meer open en transparante cultuur binnen het bedrijf.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.