The Ecom Agency kennisbank

Eric Wilborts

Wie is Eric Wilborts?

Eric Wilborts is de  mede-oprichter van Basic-Fit. Hij begon in 2004 met het idee om een innovatief fitnessconcept te creëren met een betaalbaar en toegankelijk abonnement. Basic-Fit is nu één van de grootste fitnessketens in Europa.

Het verhaal van Eric Wilborts

Eric Wilborts was altijd al geïnteresseerd in gezondheid en fitness. Toen hij aan het einde van de vorige eeuw afstudeerde aan de universiteit besloot hij dat hij iets wilde creëren waarmee hij mensen beter kon helpen. Na veel research en hard werken kwam hij uiteindelijk met het idee van Basic-Fit.

In 2004 opende hij de deuren van de eerste vestiging en al snel groeide de keten uit tot een van de grootste in Europa. Eric heeft gezorgd voor een betaalbaar en toegankelijk fitnessabonnement, waardoor mensen overal kunnen genieten van zijn kwaliteitsservice. Hij is erg trots op wat hij heeft bereikt en blijft zich steeds verder ontwikkelen.

In 2013 Splitst Eric Wilborts met zijn zakenpartner en gaat hij verder met HealthCity, René Moos is toen de CEO geworden van Basic-Fit

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.