The Ecom Agency Kennisbank

Emma Watson

Wie is Emma Watson?

Emma Watson is een Britse actrice, model en activist. Ze werd geboren op 15 april 1990 in Parijs, Frankrijk. Ze is vooral bekend van haar rol als Hermione Granger in de Harry Potter-filmreeks.

Ondernemingen en investeringen

Naast haar acteercarrière heeft Watson ook geïnvesteerd in verschillende ondernemingen. In 2009 werd ze het gezicht van de modeketen Burberry en werd ze ook het nieuwe gezicht van Lancôme's geurlijn Tresor Midnight Rose. In 2010 tekende Watson een contract met People Tree, een fairtrade-modemerk, om een collectie te ontwerpen. Dit was onderdeel van haar inzet voor duurzame mode.

In 2014 werd Watson benoemd tot VN-Vrouwenambassadeur en richtte ze de HeForShe-campagne op, een beweging voor gendergelijkheid. Ze heeft ook geïnvesteerd in start-ups die zich richten op duurzame mode en heeft samengewerkt met Good On You, een app die de ethische en duurzaamheidsprestaties van kledingmerken beoordeelt.

Watson heeft ook geïnvesteerd in vastgoed en heeft meerdere eigendommen gekocht, waaronder een appartement in New York City en een huis in Londen.

Watson is ook betrokken geweest bij de filantropie en heeft geld ingezameld voor verschillende organisaties. Ze heeft bijvoorbeeld samengewerkt met de Britse liefdadigheidsinstelling Comic Relief en heeft geld ingezameld voor de hongersnood in Afrika.

In het algemeen staat Emma Watson bekend om haar inzet voor duurzaamheid, gendergelijkheid en filantropie. Ze heeft geïnvesteerd in ondernemingen en projecten die zich richten op deze gebieden en heeft haar bekendheid en invloed gebruikt om bewustzijn te creëren voor deze kwesties.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.