The Ecom Agency Kennisbank

Drew Houston

Wie is Drew Houston?

Drew Houston is een Amerikaanse ondernemer en medeoprichter van Dropbox, een cloudopslagbedrijf. Hij werd geboren op 4 maart 1983 in Acton, Massachusetts, Verenigde Staten. Hij studeerde af aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT) met een diploma in computerwetenschappen.

In 2007 richtte Houston Dropbox op, samen met zijn medeoprichter Arash Ferdowsi. Het bedrijf begon als een kleine start-up, maar groeide snel uit tot een van de meest populaire en invloedrijke cloudopslagdiensten ter wereld. Dropbox heeft momenteel meer dan 700 miljoen geregistreerde gebruikers en wordt gebruikt door individuen en bedrijven over de hele wereld.

Houston heeft verschillende onderscheidingen ontvangen voor zijn werk bij Dropbox, waaronder de MIT Technology Review's TR35-prijs voor innovatieve technologieën onder de 35 en de Crunchie-prijs voor de beste internetonderneming. Naast zijn werk bij Dropbox heeft Houston ook geïnvesteerd in verschillende andere technologiebedrijven en dient hij als adviseur voor start-ups.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.