The Ecom Agency kennisbank

David Allen

Wie is David Allen?

David Allen is een Amerikaanse productiviteitsconsultant en auteur, geboren op 28 december 1945. Hij is vooral bekend om zijn boek "Getting Things Done: The Art of Stress-Free Productivity" en zijn methode voor persoonlijke productiviteit genaamd "Getting Things Done" of afgekort GTD.

Allen begon zijn carrière als consultant en trainer op het gebied van management en persoonlijke effectiviteit. In de jaren '80 en '90 ontwikkelde hij zijn methode GTD, die hij in 2001 uitgebreid beschreef in zijn boek "Getting Things Done". Deze methode is gericht op het efficiënt en effectief organiseren en uitvoeren van taken en projecten, om zo stress en overweldiging te verminderen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.