The Ecom Agency Kennisbank

Bart Verhaeghe

Wie is Bart Verhaeghe?

Bart Verhaeghe is een Belgische ondernemer en vastgoedontwikkelaar. Hij werd geboren op 28 april 1964 in het Belgische Knokke. Verhaeghe is vooral bekend als de voorzitter van Club Brugge, een Belgische voetbalclub.

Verhaeghe studeerde af als burgerlijk ingenieur aan de Universiteit van Gent en begon zijn carrière in de bouwsector. In 1989 richtte hij het vastgoedbedrijf Groep Versluys op, dat voornamelijk actief is aan de Belgische kust. In 2003 richtte hij ook de vastgoedontwikkelaar Uplace op, die van plan was een groot winkel- en recreatiecentrum te bouwen nabij Brussel. Het project werd echter geconfronteerd met veel verzet en juridische problemen en werd uiteindelijk geannuleerd in 2017.

Naast zijn activiteiten in de vastgoedsector is Verhaeghe ook voorzitter van de raad van bestuur van Roularta Media Group, een Belgisch mediabedrijf dat onder andere de tijdschriften Knack, Trends en Sport/Voetbalmagazine uitgeeft.

In 2011 werd Verhaeghe aangesteld als voorzitter van Club Brugge. Onder zijn leiding wist de club verschillende titels te behalen in de Belgische voetbalcompetitie en speelde het team regelmatig in de Champions League. Daarnaast is Verhaeghe ook betrokken bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond en was hij medeorganisator van het Europees Kampioenschap voetbal in 2021.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.