Alice Walton

Wie is Alice Walton?

Alice Walton is een Amerikaanse zakenvrouw en miljardair. Ze is de dochter van de oprichter van Walmart, Sam Walton, en de zus van Jim Walton, die ook een belangrijke rol speelt in het bedrijf. Alice Walton is geboren op 7 oktober 1949 in Newport, Arkansas, Verenigde Staten.

Alice Walton heeft gestudeerd aan de Trinity University in San Antonio, Texas, waar ze afstudeerde in de richting van economie en financiën. Na haar studie begon ze haar carrière in de financiële sector en werkte ze voor verschillende bedrijven.

Alice Walton is vooral bekend als kunstverzamelaar en oprichter van het Crystal Bridges Museum of American Art in Bentonville, Arkansas. Ze heeft een van de grootste privécollecties van Amerikaanse kunst ter wereld en heeft in de loop der jaren honderden miljoenen dollars besteed aan het verzamelen van kunstwerken.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.