The Ecom Agency blog

Betekenis: TLDR

TLDR (ook wel geschreven als TDLR) is een Engelse afkorting die staat voor "Too Long, Didn't Read". In het Nederlands betekent dit "Te Lang, Niet Gelezen".
TLDR is een veelgebruikte afkorting op internet en sociale media. Het is een handige manier om aan te geven dat een tekst of bericht te lang is om helemaal te lezen, of dat de lezer geen tijd heeft om het volledig door te nemen. TLDR wordt vaak gebruikt bij lange artikelen, nieuwsberichten of discussies op internetfora. Door het gebruik van TLDR kunnen lezers snel een idee krijgen van waar de tekst over gaat en of het de moeite waard is om verder te lezen. 

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.