Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: RGB

Wat is RGB?

RGB (Red, Green, Blue) is een kleurmodel dat wordt gebruikt in digitale beeldschermen, televisies en projectoren. Het RGB-kleurmodel bestaat uit de primaire kleuren rood, groen en blauw, waarbij elke kleur wordt gerepresenteerd door een waarde tussen 0 en 255. Als deze waarden worden samengevoegd, kunnen ze worden gebruikt om elke kleur te creëren.

Hoe werken de waarden bij RGB?

De waarden bij RGB worden gebruikt om elke kleur te creëren. Elke kleur bestaat uit een waarde tussen 0 en 255. De waarde 0 staat voor geen kleur, terwijl de waarde 255 voor de maximale kleurintensiteit staat. Als bijvoorbeeld de waarden van rood, groen en blauw (RGB) zijn ingesteld op (255,0,0), betekent dit dat de kleur die wordt weergegeven 100% rood is.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.