Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Payload

Wat houd payload in? 

Payload is het deel van een netwerkbericht dat de nuttige informatie bevat die door een protocol wordt verzonden. Het kan bestaan uit tekst, audio, video, beelden of andere gegevens die door een netwerk worden verzonden. 

Voorbeeld van een payload

 Een voorbeeld van een payload is een HTTP- aanvraag die door een webbrowser wordt verzonden naar een webserver. De aanvraag bevat de URL van de gevraagde pagina, de methode waarmee de aanvraag wordt verzonden (zoals GET of POST) en eventuele andere informatie die door de browser wordt verzonden (zoals cookies of gegevens die worden ingevoerd in een webformulier). De webserver verwerkt de aanvraag en stuurt vervolgens een antwoord terug met de gevraagde informatie. Deze informatie is de payload.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.