Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Padding

Wat is padding?

Padding is een techniek die wordt gebruikt om de inhoud van een webpagina of e-mail te verbergen of te versleutelen. Padding wordt gebruikt om de inhoud van deze pagina's te verbergen voor ongeautoriseerde gebruikers en om de bescherming van de inhoud te vergroten door het toevoegen van extra informatie. 

Waarvoor kan je padding inzetten? 

Padding wordt gebruikt om de privacy en beveiliging van de inhoud van webpagina's en e-mails te verbeteren. Het voegt extra informatie toe aan de inhoud die wordt verzonden, waardoor het moeilijker wordt voor ongeautoriseerde gebruikers om de inhoud te achterhalen. Bovendien voorkomt het dat gegevens worden aangepast of verwijderd door externe partijen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.