Betekenis: Funnel

Een funnel is een marketingterm die wordt gebruikt om de manier te beschrijven waarop potentiële klanten door een verkoop trechter oftewel funnel gaan. Het begint met het verkrijgen van een breed bereik van potentiële klanten, die vervolgens verder worden gekwalificeerd via verschillende stappen, waardoor het aantal kandidaten steeds kleiner wordt totdat er eindelijk een klant overblijft.

Welke online marketing funnel gebruiken jullie?

Bij The Ecom Agency maken we gebruik van het See, Think, Do, Care model.  Dit model is gebaseerd op het idee dat klanten vier fasen doorlopen voordat ze een aankoop doen: See, Think, Do en Care. In elke fase zijn klanten op zoek naar verschillende soorten inhoud en ervaringen.

Meer weten over funnels?

In deze blog leggen we de online marketing uit van top of the funnel, mid of the funnel tot bottom of the funnel.  En leggen we meerdere marketing modellen uit die betrekking hebben op een marketing funnel.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.