Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: drop down menu

Wat is een drop down menu?

Een drop down menu is een interactief menu dat wordt weergegeven in een webpagina of applicatie, waarmee gebruikers kunnen kiezen uit verschillende opties. Het menu wordt meestal geopend door op een knop of een link te klikken en biedt vervolgens een lijst met opties die de gebruiker kan selecteren.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.