Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Wat is een bulletpoint?

Bulletpoint

Een bulletpoint is een visuele aanduiding in de vorm van een rond punt of een kleine afbeelding, die wordt gebruikt om informatie te structureren en om informatie overzichtelijk en duidelijk te presenteren. Bulletpoints staan meestal voor elke nieuwe idee of onderwerp in een lijst.

hoe gebruik je bulletpoints?

Bulletpoints kunnen worden gebruikt om informatie in een lijst, een presentatie, een document of een verhaal te structureren of te organiseren. Als je bulletpoints gebruikt, moet je ervoor zorgen dat elke bulletpoint een specifiek onderwerp of idee bevat. Elke bulletpoint moet ook samenhangen met de andere bulletpoints in de lijst. Vervolgens kun je elke bulletpoint uitwerken met meer informatie, als je dat nodig acht.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.