Betekenis: Bedrijfswebsite

Wat is een bedrijfswebsite?

Een bedrijfswebsite is een website die specifiek is ontworpen en gemaakt voor een bedrijf of organisatie. Het doel van een bedrijfswebsite is om informatie te verstrekken aan klanten, potentiële klanten en andere belanghebbenden over het bedrijf, de producten of diensten die worden aangeboden, de missie en visie van het bedrijf, en andere relevante informatie.

Een bedrijfswebsite kan verschillende pagina's hebben, waaronder een homepage, over ons-pagina, product- of dienstenpagina's, contactpagina en een blog. De website kan ook functies bevatten zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), webanalyse, e-commercefunctionaliteiten, online betalingen en klantenondersteuning.

Bedrijfswebsite laten maken?

Wilt u een bedrijfswebsite laten maken voor uw bedrijf? Wij kunnen u helpen. Plan nu een call met ons in om de mogelijkheden te ontdekken.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.