The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: Autoship

Wat is Autoship?

Autoship is een term die wordt gebruikt in de wereld van multi-level marketing (MLM) en directe verkoop om te verwijzen naar een programma waarbij distributeurs zich inschrijven om automatisch producten te ontvangen en te betalen op regelmatige basis, meestal maandelijks.

Het idee achter autoship is om het voor distributeurs gemakkelijker te maken om hun persoonlijke verkoopdoelen te bereiken en om een constante stroom van inkomsten te genereren door regelmatige herhaalaankopen van klanten en distributeurs. Het kan ook worden gebruikt als een manier om beloningen of bonussen te verdienen binnen de MLM-structuur.

Sommige critici van autoship-programma's beschouwen ze als een vorm van gedwongen aankopen, waarbij distributeurs worden aangespoord om producten te kopen die ze niet nodig hebben om aan hun persoonlijke verkoopdoelen te voldoen. Het is daarom belangrijk voor distributeurs om zorgvuldig te overwegen of autoship voor hen geschikt is en om de voorwaarden en vereisten van het programma te begrijpen voordat ze zich inschrijven.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.