The Ecom Agency blog

Betekenis: 5 W’s

De 5 w's zijn vijf vragen die worden gebruikt om volledige en duidelijke informatie te verkrijgen en te presenteren over een bepaald onderwerp. Deze vragen zijn:

  1. Wie? (Wie is betrokken?)
  2. Wat? (Wat is er gebeurd?)
  3. Waar? (Waar is het gebeurd?)
  4. Wanneer? (Wanneer is het gebeurd?)
  5. Waarom? (Waarom is het gebeurd?)

Deze vragen zijn niet alleen handig voor journalisten of schrijvers, maar ook voor andere mensen die informatie willen verzamelen en begrijpen over een onderwerp of gebeurtenis. Bijvoorbeeld, als iemand een probleem probeert op te lossen, kan het stellen van deze vragen helpen om alle relevante informatie te verzamelen en te overwegen voordat er een beslissing wordt genomen. Of als iemand een project plant, kunnen deze vragen helpen om alle aspecten van het project in kaart te brengen en te overwegen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.