The Ecom Agency blog

Betekenis: 404 error

Wat is een 404-error?

Een 404-error is een HTTP-statuscode die aangeeft dat de server de gevraagde webpagina niet kan vinden. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals het verplaatsen of verwijderen van de pagina, een typefout in de URL of een verbroken link.

Wanneer een gebruiker een 404-error tegenkomt, wordt er meestal een standaardmelding weergegeven waarin wordt aangegeven dat de pagina niet kan worden gevonden. Deze melding kan soms worden aangepast door de website-eigenaar, bijvoorbeeld met een suggestie voor andere relevante pagina's op de website.

Hoewel een 404-error frustrerend kan zijn voor de gebruiker, is het belangrijk om deze foutmelding correct af te handelen. Het is aan te raden om een aangepaste foutpagina te maken die de gebruiker informeert over de fout en eventueel suggesties geeft voor andere pagina's op de website. Dit kan helpen om de gebruikerservaring te verbeteren en te voorkomen dat gebruikers de website verlaten vanwege een ontbrekende pagina.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.