Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Google Videocampagnes (Youtube ads)

Wat zijn Youtube ads?

Met videocampagnes ben jij in staat advertenties te tonen in video's op YouTube en op websites en in apps van Google-videopartners. In dit artikel wordt uitgelegd wat videocampagnes zijn en wat de voordelen ervan zijn.

Voordelen

- Uw doelen bereiken: Wanneer je een videocampagne maakt, kun je meer verkopen & traffic genereren, de bekendheid van je bedrijf vergroten en meer.

- De juiste doelgroep bereiken: Bereik mensen op YouTube en via Google-videopartners door onderwerpen, zoekwoorden, demografieën en meer te targeten.

- Uw succes meten: Om uit te zoeken of je de juiste doelgroep bereikt kun je je Google Ads-account checken om informatie over weergaven, kosten en budget te bekijken.

Welke Google ads campagnes zijn er allemaal?

Binnen Google kun je, afhankelijk van je doelstelling, kiezen voor diverse campagnes met ieder zijn eigen voor- en nadelen. Er is in totaal keuze uit 8 verschillende soorten Google campagnes. Welke soorten campagnes dit allemaal zijn lees je in deze blog.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.