Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Google App-campagnes

Wat zijn Google App campagnes?

Als app-adverteerder wil je natuurlijk dat meer betalende gebruikers jouw app kopen. De vraag is alleen: Hoe kom je in contact met deze mensen?

Met app-campagnes kun je het proces stroomlijnen, waardoor het eenvoudiger wordt om je apps te promoten via de meestgebruikte services van Google, waaronder Google Zoeken, Google Play, YouTube, Discover op Google Zoeken en het Google Display Netwerk. Voeg een aantal regels tekst, een bod, een aantal items toe en de rest wordt geoptimaliseerd om gebruikers te vinden.

Welke Google ads campagnes zijn er allemaal?

Binnen Google kun je, afhankelijk van je doelstelling, kiezen voor diverse campagnes met ieder zijn eigen voor- en nadelen. Er is in totaal keuze uit 8 verschillende soorten Google campagnes. Welke soorten campagnes dit allemaal zijn lees je in deze blog.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.