Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Google Keep

Wat is Google Keep?

Google Keep is een gratis notitie-app van Google die beschikbaar is op verschillende platforms, zoals Android, iOS en de webbrowser. Het is ontworpen om gebruikers te helpen notities, takenlijsten, afbeeldingen en spraakmemo's te maken en deze snel en gemakkelijk te organiseren.

Gebruikers kunnen notities maken met behulp van verschillende formaten, zoals tekst, afbeeldingen en lijsten. Deze notities kunnen worden georganiseerd in verschillende kleurcodes, zodat u snel belangrijke notities kunt vinden. Het biedt ook synchronisatie met Google Drive, zodat u toegang heeft tot uw notities vanaf verschillende apparaten.

Met Google Keep kunt u ook notities vastzetten, waardoor ze bovenaan de lijst blijven staan, zodat u ze niet uit het oog verliest. Bovendien kunt u op locatie gebaseerde herinneringen instellen, zodat u een melding krijgt wanneer u een bepaalde locatie bereikt.

Google Keep kan worden geïntegreerd met andere Google-apps, zoals Google Agenda en Google Docs, waardoor het nog gemakkelijker wordt om notities en takenlijsten te organiseren. Het is een handige tool voor persoonlijk gebruik, maar kan ook nuttig zijn voor zakelijke doeleinden, zoals het organiseren van vergaderingen en het bijhouden van takenlijsten.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.