Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Google Drive

Wat is Google Drive?

Google Drive is een online opslagservice van Google waarmee je bestanden en mappen online kunt opslaan, bekijken, delen en bewerken. Met Google Drive kun je bestanden opslaan in de cloud, ze bekijken op elke computer met internetverbinding en delen met anderen. Ook kun je samen met anderen aan bestanden werken.

Google Drive bestanden downloaden op je computer

Je kunt al je bestanden uit Google Drive downloaden door naar drive.google.com te gaan en naar je bestanden te navigeren. Klik vervolgens op het selectievakje naast elk bestand dat je wilt downloaden. Als je meer dan één bestand wilt selecteren, houd je de Ctrl-toets ingedrukt terwijl je meerdere bestanden selecteert. Klik vervolgens op de knop 'Download' bovenaan het scherm om al je geselecteerde bestanden te downloaden.


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.