Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Welke integraties zijn er voor Klaviyo?

Klaviyo heeft veel integraties met verschillende e-commerceplatforms, waaronder Shopify, BigCommerce, Magento, WooCommerce, PrestaShop en nog veel meer. Daarnaast biedt Klaviyo ook integraties met veel populaire marketing- en verkooptools zoals Salesforce, Facebook Ads, Google Ads, AdRoll, LinkedIn Ads, MailChimp, Zapier, SurveyMonkey, Twilio en QuickBooks.

Klaviyo integrations pagina:

Klaviyo integrations 


E-mail marketing uitbesteden? 

Wij van The Ecom Agency zijn een marketing bureau gespecialiseerd in e-commerce en onder andere e-mail marketing en e-mail marketing flows via Klaviyo. Wij streven er altijd naar om minimaal 30% uit e-mail marketing te behalen voor onze klanten zoals bijvoorbeeld in de case van sapkuur merk Juicexpress. Wil je naar het volgende level met jouw e-mail marketing? Plan hier dan gratis een strategiegesprek in om de mogelijkheden voor jouw brand te bespreken.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.