Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Zapier

Wat is Zapier?

Zapier is een online service waarmee je verschillende webapplicaties kunt verbinden en automatische taken kunt instellen. Het stelt gebruikers in staat om gegevens en informatie te synchroniseren tussen apps, zodat ze efficiëntere processen en geautomatiseerde workflows kunnen creëren.

Hoe werkt Zapier?

Zapier is een online tool waarmee gebruikers automatisch taken kunnen uitvoeren tussen meer dan 1.500 apps, waaronder veel populaire apps zoals Slack, Gmail en Salesforce. Gebruikers kunnen een 'Zap' maken door twee apps te koppelen, een trigger en een actie. Wanneer de trigger gebeurt, voert Zapier automatisch de actie uit. Bijvoorbeeld, als een nieuwe e-mailbericht binnenkomt, kan Zapier het bericht automatisch naar een Slack-kanaal verzenden.

Is Zapier gratis?

Zapier biedt een gratis Basic-abonnement dat je toegang geeft tot maximaal 5 automatiseringen, tot maximaal 100 taken per maand. Daarnaast heeft Zapier ook betaalde abonnementen. Zij bieden een Starter-abonnement voor 19 dollar per maand, een Professional-abonnement voor 49 dollar per maand en een Team-abonnement voor 249 dollar per maand.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.