Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: deliverability

Wat is deliverability?

Deliverability is het vermogen van een e-maildienst zoals Klaviyo of Mailchimp om e-mailberichten af te leveren aan de juiste ontvangers. Het meet de mate waarin e-mails worden geleverd in plaats van worden afgewezen en bevat een aantal verschillende factoren, waaronder de geldigheid van het domein, IP-reputaties, e-mailauthenticatie en inhoudsfilters.

E-mail marketing uitbesteden? 

Wij van The Ecom Agency zijn een marketing bureau gespecialiseerd in e-commerce en onder andere e-mail marketing en e-mail marketing flows via Klaviyo. Wij streven er altijd naar om minimaal 30% uit e-mail marketing te behalen voor onze klanten zoals bijvoorbeeld in de case van sapkuur merk Juicexpress. Wil je naar het volgende level met jouw e-mail marketing? Plan hier dan gratis een strategiegesprek in om de mogelijkheden voor jouw brand te bespreken.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.