Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis Cross Sell / Upsell flow

Wat is een cross sell / upsell flow?

Cross selling en upselling via een e-mail flow is een strategie waarbij e-mails worden verstuurd om klanten te verleiden tot het kopen van producten of services die vergelijkbaar zijn met wat ze al hebben gekocht. De e-mails bevatten informatie over producten en services die aanvullend zijn op wat ze al hebben gekocht, waardoor de kans op verkoop en loyaliteit toeneemt.

E-mail marketing uitbesteden?

Wij van The Ecom Agency zijn een marketing bureau gespecialiseerd in e-commerce en onder andere e-mail marketing en e-mail marketing flows via Klaviyo. Wij streven er altijd naar om minimaal 30% uit e-mail marketing te behalen voor onze klanten zoals bijvoorbeeld in de case van sapkuur merk Juicexpress. Wil je naar het volgende level met jouw e-mail marketing? Plan hier dan gratis een strategiegesprek in om de mogelijkheden voor jouw brand te bespreken.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.