The Ecom Agency kennisbank

Sharon Hilgers

Wie is Sharon Hilgers?

Sharon Hilgers is de oprichter van My Jewellery. Ze startte het bedrijf in 2011 vanuit haar studentenkamer in Den Bosch. Sharon Hilgers wordt bewonderd om haar ondernemersgeest en haar vermogen om trends in de mode-industrie te identificeren en te benutten. Ze heeft ook invloedrijke rol gespeeld als inspirator voor jonge ondernemers en heeft hen aangemoedigd om hun dromen na te jagen.

My jewellery

My Jewellery begon als een webshop voor sieraden, maar is inmiddels uitgegroeid tot een bekend merk met verschillende fysieke winkels in Nederland en België. Het assortiment van My Jewellery is ook uitgebreid naar kleding, accessoires en home decor. Sharon Hilgers staat bekend als een inspirerende onderneemster en influencer met een grote passie voor mode en ondernemen.

Het vermogen van Sharon Hilgers

Het vermogen van Sharon Hilgers wordt in 2022 geschat op ongeveer €45 miljoen euro.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.