The Ecom Agency Kennisbank

Prins Bernhard junior (1969)

Wie is Prins Bernhard?

Pandjesprins Bernhard is de bijnaam van prins Bernhard van Oranje-Nassau, Van Vollenhoven. Hij is een lid van de koninklijke familie van Nederland en werd geboren op 25 december 1969 in Nijmegen.

Prins Bernhard is een ondernemer en vastgoedbelegger. Hij richtte in 2000 het vastgoedbedrijf 'Makelaarskantoor Prins Bernhard BV' op, dat later werd omgedoopt tot 'Pied à Terre'. Het bedrijf kocht panden op in de Amsterdamse binnenstad en verhuurde deze aan expats en andere huurders.

In de media is veel aandacht geweest voor de vastgoedactiviteiten van Prins Bernhard. Zo werd hij in 2017 beschuldigd van het ontduiken van belastingen door middel van constructies met brievenbusfirma's in belastingparadijzen. Ook kwam hij in opspraak vanwege de huurprijzen die hij vroeg voor zijn panden, die soms ver boven de marktprijs lagen.

Prins Bernhard heeft zelf verklaard dat hij zijn vastgoedactiviteiten inmiddels heeft gestaakt en zich richt op andere ondernemingen, waaronder een investeringsfonds dat zich richt op duurzame energie. Het exacte vermogen van Prins Bernhard is niet bekend, maar wordt geschat op enkele tientallen miljoenen euro's.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.