The Ecom Agency kennisbank

Peter Lynch

Wie is Peter Lynch?

Peter Lynch is een voormalige Amerikaanse beleggingsfondsbeheerder en auteur, geboren op 19 januari 1944. Hij is vooral bekend vanwege zijn werk als manager van het Magellan Fund bij Fidelity Investments, waar hij van 1977 tot 1990 werkte.

Lynch begon zijn carrière bij Fidelity Investments als analist en werd later manager van het Magellan Fund, een van de grootste beleggingsfondsen ter wereld. Onder zijn leiding groeide het fonds van $18 miljoen naar meer dan $14 miljard, en behaalde het een gemiddeld jaarlijks rendement van 29%.

Lynch staat bekend om zijn beleggingsfilosofie, die gebaseerd is op een grondige analyse van bedrijven en hun fundamentele waardes, en het belang van geduld en langetermijnbeleggingen. Hij heeft ook verschillende boeken geschreven over beleggen, waaronder "One Up On Wall Street" en "Beating the Street".

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.