The Ecom Agency kennisbank

One Up On Wall Street

One Up On Wall Street - Peter Lynch

"One Up On Wall Street" is een boek geschreven door Peter Lynch, een voormalig fondsmanager en investeerder. Het boek is een waardevolle gids voor beginnende investeerders die willen leren hoe ze hun eigen aandelenselectie kunnen doen en succesvol kunnen beleggen. Het boek is populair geworden vanwege Lynch's gebruik van eenvoudige taal en anekdotes om complexe financiële concepten uit te leggen. Lynch deelt zijn beleggingsstrategieën en -technieken die hij heeft ontwikkeld tijdens zijn lange carrière als investeerder en fondsbeheerder bij Fidelity Investments. Dit boek is een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in de aandelenmarkt en zijn eigen portefeuille wil opbouwen.

De kernwaardes van het boek

"One Up On Wall Street" biedt een schat aan informatie over hoe beginnende investeerders hun eigen aandelenselectie kunnen doen en hoe ze hun eigen beleggingsstrategieën kunnen ontwikkelen. Peter Lynch deelt zijn eigen ervaringen als investeerder en geeft praktische tips en adviezen over het vinden van winstgevende beleggingsmogelijkheden.

Het boek is opgedeeld in verschillende hoofdstukken die verschillende aspecten van de aandelenmarkt behandelen, zoals het kiezen van winnende aandelen, het herkennen van beleggingskansen in uw directe omgeving en het vermijden van beleggingsvalkuilen. Lynch introduceert ook de verschillende soorten aandelen die er zijn en legt uit hoe beleggers kunnen profiteren van deze verschillende soorten aandelen.

Daarnaast geeft Lynch ook inzicht in de beleggingsstrategieën die hij heeft ontwikkeld tijdens zijn lange carrière als investeerder en fondsbeheerder bij Fidelity Investments. Hij legt uit hoe hij beleggingsbeslissingen neemt en hoe hij zijn beleggingen beheert om een consistent rendement te behalen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.