The Ecom Agency Kennisbank

12 rules for life

12 Regels voor het Leven door Jordan Peterson

Inleiding

Heb je ooit het gevoel gehad dat je vastzit in een sleur en het gevoel hebt dat je geen controle hebt over je leven? Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige mensen alles voor elkaar lijken te hebben terwijl anderen worstelen om de dag door te komen? In zijn boek "12 Regels voor het Leven: Een remedie tegen chaos" biedt Jordan Peterson een unieke kijk op deze vragen en nog veel meer.

Overzicht van het Boek

"12 Regels voor het Leven" is een zelfboek dat praktisch advies biedt voor mensen die hun leven willen verbeteren. Het boek is verdeeld in twaalf hoofdstukken, elk met een andere regel voor het leven. Peterson put uit zijn ervaring als klinisch psycholoog, zijn kennis van mythologie en religie en zijn eigen levenservaringen om inzichten te bieden in hoe men een betekenisvol en vervullend leven kan leiden.

Achtergrond en Kwalificaties van de Auteur

Jordan Peterson is een klinisch psycholoog en hoogleraar psychologie aan de Universiteit van Toronto. Hij heeft internationale aandacht gekregen voor zijn opvattingen over onderwerpen zoals vrijheid van meningsuiting, gender en politiek. Peterson is ook een controversiële figuur geworden vanwege zijn oppositie tegen bepaalde aspecten van politieke correctheid en zijn kritiek op wat hij ziet als de gevaren van identiteitspolitiek.

Als afsluiting van deze blog wil ik je aanmoedigen om het boek zelf te lezen en te ontdekken wat het voor jou kan betekenen. Of het nu gaat om het verbreden van je horizon, het vergroten van je kennis of het ontspannen met een goed verhaal, boeken hebben zoveel te bieden. Klik hier om het boek zelf te lezen. Veel leesplezier!

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.