The Ecom Agency Kennisbank

Muhammed Ali

Muhammad Ali was een beroemde Amerikaanse bokser, activist en filantroop. Hij staat bekend als een van de grootste boksers aller tijden en won talloze titels, waaronder de Olympische gouden medaille in 1960 en de zwaargewichttitel drie keer. Buiten de ring was Ali een activist die zich uitsprak tegen racisme en religieuze intolerantie.

Ali was ook een succesvolle ondernemer en investeerder. Hij richtte zijn eigen bedrijf op, genaamd Muhammad Ali Enterprises, dat een breed scala aan producten verkocht, waaronder kleding, sieraden en boeken. Hij investeerde ook in onroerend goed, waaronder hotels en vastgoedontwikkeling, en had belangen in een aantal andere bedrijven.

Ali's mindset werd gekenmerkt door zijn vastberadenheid, moed en zelfvertrouwen. Hij stond erom bekend dat hij nooit opgaf en altijd geloofde in zijn eigen kunnen, zowel in de ring als in het bedrijfsleven. Zijn filosofie was dat iedereen de kracht heeft om hun eigen lot te bepalen, en hij inspireerde miljoenen mensen over de hele wereld met zijn woorden en daden.

Het vermogen van Muhammad Ali ten tijde van zijn overlijden in 2016 werd geschat op ongeveer $80 miljoen.

Reactie plaatsen