The Ecom Agency kennisbank

Bernard Arnault

Wie is Bernard Arnault?

Bernard Arnault is geboren op 5 maart 1949 en  is een Franse zakenman en miljardair. Hij is voorzitter en CEO van LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton SE, het grootste luxeconcern ter wereld.

Het verhaal van Bernard Arnault

Bernard Arnault was een jonge man met een grote droom. Hij wilde een succesvolle ondernemer worden en hij wist dat hij daar hard voor moest werken. Dus, in 1974, kocht hij een kleine kledingfabriek genaamd Boussac. Toen hij de fabriek overnam, was die bijna failliet. Bernard Arnault stortte zich meteen in zijn nieuwe bedrijf en ging aan de slag om het op te bouwen.

 Hij begon met het herstructureren van het bedrijf, waardoor hij het weer winstgevend kon maken. Hij begon ook met het uitbreiden van de producten en het bereik. Na verloop van tijd groeide het bedrijf uit tot een van de grootste en meest succesvolle bedrijven in de mode-industrie.

 Dankzij zijn harde werk en toewijding, bouwde Bernard Arnault een van de meest succesvolle bedrijven in de wereld op. Hij werd ook bekend als een geweldige zakenman die zijn bedrijven met visie en toewijding leidde.

 Tot op de dag van vandaag is Bernard Arnault een van de meest succesvolle zakenmannen ter wereld. Hij is ook een van de rijkste mensen ter wereld.

Wat is het vermogen van Bernard Arnault?

Het vermogen van Bernard Arnault wordt in 2023 geschat op ongeveer €198,6 miljard eruo. Zijn vermogen is voornamelijk opgebouwd uit zijn aandelen in LVMH, dit is het bedrijf dat het beheer heeft over Louis Vuitton, Moët en Hennesey.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.